Vă puteți face buletinul în ziua alegerilor!

0



Înainte de alegerile pentru Parlamentul României, ce vor avea loc în pe 6 decembrie, la Pitești și Mioveni, cetăţenii cu drept de vot care au buletinele expirate pot să își reînnoiască actele de identitate.


Pentru aceştia, birourile Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor şi cel de Constatări, Impuneri, Încasări (Primăria Oraşului Mioveni) vor fi deschise sâmbătă şi duminică, în 5 şi 6 decembrie. Astfel, potrivit conducerii Primăriei Mioveni, ghişeele vor fi deschise, sâmbătă, 5 decembrie, între orele 8.00 – 16.00 şi duminică, 6 decembrie, între orele 07.00 – 21.00. Taxa aferentă eliberării cărţii de identitate este de 7 lei și se va achita la sediul Primăriei Oraşului Mioveni (Constatări, Impuneri, Încasari – Biroul Impozite şi Taxe ). Important de ştiut, alegătorul care deţine un act de identitate al cărui termen de valabilitate ar fi expirat în perioada 1 martie – 6 decembrie îşi poate exercita dreptul de vot la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 6 decembrie în baza acestuia. De asemenea și la Pitești va fi program de lucru cu publicul la Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești în zilele de 5 și 6 decembrie după cum urmează:
– în ziua de sâmbătă, 05.12.2020, între orele 08:00 – 16:00;
– în ziua de duminică, 06.12.2020, între orele 07:00 – 21:00.
Vor fi rezolvate, astfel, în mod operativ, solicitările privind eliberarea documentelor de identitate persoanelor cu drept de vot. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.