“Am fost echipa care a presat!”

0

  • Antrenorul de la Viitorul Pandurii dezvăluie secretul succesului de la Mioveni



În etapa a 15-a din Liga 2, ultima din 2020, CS Mioveni a pierdut acasă cu 2-1 în faţa Viitorului Pandurii. Trupa lui Flavius Stoican, actualul principal al gorjenilor, dar care a fost technician şi al formaţiei argeşene în trecut, a revenit de la 0-1, după reușita lui Bogdan Rusu, din debutul meciului, minutul 3. A marcat apoi prin Andrei Dragu, minutul 34, și Marius Cioiu, minutul 53, și a înregistrat a treia victorie la rând în toate competițiile.


În același timp, grație succesului din deplasarea de la Mioveni, Viitorul Pandurii a ajuns la șase meciuri fără eșec, timp în care a înregistrat cinci victorii și un rezultat de egalitate. Antrenorul Flavius Stoican nu a avut cum să fie altfel decât fericit. A avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor. ”Lucrurile astea ne arată, și mie ca antrenor, că avem o echipă matură, chiar dacă sunt mulți tineri. O echipă care nu cedează și indiferent de scorul de pe tabelă jucăm până la final.
Cred că am fost echipa care am presat, chiar dacă am plecat foarte repede cu un handicap, cu acel gol primit foarte repede. Am fost echipa care a jucat, și-a creat situații. Am încercat să jucăm fotbal, să pasăm și asta mă bucură. Avem jucători tineri care îmi doresc să crească de la zi la zi. Până la momentul acesta chiar suntem pe un drum foarte bun și nu vreau să ne oprim aici. Sunt mândru și bucuros că acești băieți au crescut și joacă fotbal. Au entuziasm, de accea am venit în rândul lor, să le dau încredere, plăcere. Să învățăm jocul de fotbal exact așa cum e frumos și pentru oamenii care se uită, nu numai pentru rezultate. Cred eu că am îmbinat și plăcerea și rezultatele, totul până acum”, a spus Stoican. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.