Clujul va găzdui Campionatul European de atletism pe echipe!

1
0



Federaţia Română de Atletism a anunţat că ţara noastră va găzdui anul viitor o competiţie de mare anvergură. În cadrul celui de-al 160-lea Comitet Executiv al European Athletics – care a avut loc online la mijlocul săptămânii trecute – a fost decis faptul că orașul Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European pe echipe, Liga 1.


European Athletics Team Championships, First League, se va desfășura în perioada 19-20 iunie 2021, pe Cluj Arena. În 2020, pe superba arenă din Cluj Napoca – construită pe locul vechiului “Ion Moina”, între 2009 și 2011, cu o capacitate de 30.201 locuri – a avut loc Campionatul Balcanic de seniori.
În aceeași perioadă de anul viitor vor avea loc și celelate competiții pe echipe, după cum urmează: Campionatul European pe echipe, Superliga – la Silesia (Polonia), Campionatul European pe echipe, Liga 2 – la Stara Zagora (Bulgaria), Campionatul European pe echipe, Liga 3 – la Nicosia (Cipru).
Tot în cadrul celui de-al 160-lea Comitet Executiv al European Athletics s-au decis orașele gazdă pentru următoarele două ediții ale Campionatului European de cros: Fingal-Dublin, în 2021 și Torino-La Mandria Park, în 2022. Reamintim faptul că oficialii Comitetului Executiv al European Athletics au stabilit locațiile pentru două competiții importante: Istanbul 2023 – Atakoy Athletics Arena – Campionatul European în sală și Roma 2024 – Stadionul Olimpic – Campionatul European în aer liber. M.D.


1 COMENTARIU

  1. Clujul are un stadion din secolul XXI,
    Pitestiul are vechiul stadion caruia i s-a montat instalatia de nocturna si cam atat.

    Pitestiul are in constructie o sala polivalenta de 4000 de locuri pentru spectatori si 17 locuri de parcare in curte!!! Iar pe strada respectiva locuri de parcare in numar mai mare se gasesc doar la Lidl Prundu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.