Jurnaliste amenințate de vlogger

0
0



Un bărbat din Câmpulung, care-şi spune Kătălin Taleent, îşi găsise un nou hobby! Acesta avea o pisicuţă pe care o chinuie spre amuzamentul său, dar şi al celor care s-au abonat la contul sau de YouTube. Oamenii au sesizat şi Poliţia, care au şi demarat procedurile în acest caz, astfel că a doua zi cadrele Poliţiei Câmpulung sub coordonarea comenzii instituţiei, au descins la locuinţa bărbatului în cauză. Ca să se răzbune vloggerul a pornit un atac împotriva jurnaliștulor, ajungând la amenințări și jigniri.


Pentru că, de-acum siguranţa felinei era pusă la îndoială, comandantul Poliţiei Câmpulung, Marian Iordache, alături de preşedintele Federaţiei Naţionale pentru Protecţia Animalelor, Carmen Arsene Constantinescu, au decis ca animalul să fie preluat şi consultat de specialişti pentru a se stabili dacă a fost sau nu bine tratat. Aşadar, o echipă a FNAP şi cadre ale Poliţiei municipale s-au deplasat la apartamentul bărbatului şi au ridicat felina. Si pentru că respectivul nu crede că poate păţi ceva, atâta timp cât pe numele lui sunt mai multe dosare penale pentru infracţiuni mult mai grave decât acesta prezentat, spre exemplu a urinat pe drapelul naţional, Taleent a trecut la ameninţări. Primul pas, a făcut public numărul de telefon de la redacţia, publicaţiei online Ziarul din Muscel, apoi i-a instigat pe prietenii săi să sune să ameninţe, injure, blesteme.
Pentru că redactorii nu au reacţionat aşa cum ar fi vrut el, a făcut un live în care se arăta deranjat că cineva, a avut curajul să mediatizeze ororile pe care el le face pentru a face bani de la YouTube. Imediat după ce a postat numărul zeci de fani de-ai săi au sunat redactorul.Iată câteva dintre jignirile și amenințările făcute publice pe în direct pe contul vloggerului:
“ Curva aia de la Muscelu, sper să moară peste o lună de cancer. Să văd cum se chinuie “
“ Sper sa moara de cancer la sân că toate curvele care au cancer ne vor răul “
“ Nu am putere să o calc pe cap “
În acest caz,conducerea ziarului la face plângere penală pe numele acestui individ pe care, crede el, nimeni nu îl poate opri din prostiile pe care le face. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.