Părinţii audiaţi la Poliţie

0
0

După ce şi-au înmormântat copilul
Cazul Tragedie la Teddy Care

Ieri părinţii micuţului Petru, decedat după ce i-a fost făcută anestezie generală într-un cabinet de stomatologie din cadrul Clinici Teddy Care, au mers la Poliţia Municipiului Piteşti unde au dat declaraţii cu privire la cele petrecute în ziua fatidică. Oamenii au povestit că nu li s-a explicat ce riscuri presupune anestezia generală.
Audieri ieri la Poliţia Muncipiului Piteşti în dosarul de ucidere din culpă, întocmit după ce micuţul în vârstă de 4 ani şi 8 luni a decedat. Părinţii băieţelului au discutat cu oamenii legii despre cum s-a petrecut totul. „Ne-au chemat, nu am fost obligaţi, am venit de bunăvoie, să povestim ce s-a întâmplat. Nu avem un răspuns până la această oră cu ce s-a întâmplat.”, le-a spus tatăl jurnaliştilor referitor la rezultatul autopsiei. Întrebat dacă medicii au vorbit cu pă-rinţii după tragedie, tatăl a zis: „Mi-a trimis un sigur mesaj de condoleanţe”. Acesta a precizat că medicii sunt vinovaţi de moartea copilului şi că îi va acţiona în judecată.
Mama a relatat despre momentele petrecute în cabinet în ziua în care a avut loc tragedia. „Nu au explicat care sunt riscurile. Nu am stat în cabinet. Nu m-au lăsat. Anestezistul nu a ieşit. A venit doar doamna doctor, după ce a venit ambulanţa şi mi-a spus să mă liniştesc că i-a scăzut puţin pulsul. Asta după ce am văzut ambulanţa venind”, a precizat femeia.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.