S-a răsturnat cu maşina în curbă la Bascov

0
0



Un accient rutier a avut loc ieri, la ieşirea de pe A1, la Bascov. O şoferiţă în vârstă de 33 de ani, din Bucureşti, care conducea un Peugeot a lovit parapetul din beton şi s-a răsturnat cu autoturismul. Trei copii şi o pasageră au fost răniţi!


Accidentul a avut loc ieri dimineaţă. Niculina N. de 33 de ani, conducea un Peugeot mergând dinspre Bucureşti către Bascov. Conducătoarea auto a ratat curba de la ieşire de pe A1, a izbit cu putere parapetul din beton, moment în care maşina s-a răsturnat. Pe locul din dreapta se afla Georgiana Adina V., de 27 de ani, din comuna Hotarele, judeţul Giurgiu, în timp ce pe bancheta din spate erau trei băieţi, doi ai şoferiţei şi unul al pasagerei. Toţi trei au fost răniţi, la fel şi Georgiana Adina V. La faţa locului s-au deplasat: un echipaj de poliţie rutieră, pompierii cu o autospecială de intervenție, două echipaje SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Echipajele medicale au preluat 4 victime cu traumatisme ușoare, cei trei copii și o femeie.
Victimele au primit îngrijiri medicale și au  fost transportate la spital pentru investigați medicale suplimentare. S-a constatat că un băiat de 10 ani, din Bucureşti, a suferit traumatism cranio cerebral şi contuzii, fratele lui de 7 ani, avea traumatism vertebro-medular şi traumatism la mâna dreaptă, în timp ce un băieţel de 3 ani, din Giurgiu, avea contuzii şi escoriaţii. Pasagera a suferit contuzii toracice. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.