Medic tânăr specialist în chirurgie, la Spitalul Mioveni

1



Strategia de a atrage noi specialiști în Spitalul Orășenesc Mioveni continuă. Astfel, cel cel mai tânăr medic care s-a alăturat echipei de Chirurgie Generală, din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni este dr. Leoveanu Mirel, medic specialist Chirurgie Generală.


Medicul Leoveanu a absolvit UMF Victor Babeș Timișoara în anul 2012. În cei 6 ani de rezidențiat, a efectuat stagiile de Chirurgie Generală la Spitalul Clinic Colentina, Chirurgie Toracică la Spital Marius Nasta, Chirurgie Oncologică la Institutul Oncologic București, Chirurgie Plastică la Spital Grigore Alexandrescu, iar Chirurgie de Urgență la Spital Floreasca. Din anul 2019 este Specialist Chirurgie Generală. Tânărul doctor este absolvent al UMF Victor Babeș Timișoara în anul 2012, între 2013 – 2018 a fost rezident Chirurgie Generală, cu efectuarea stagiilor de Chirurgie Generală la Spitalul Clinic Colentina, Chirurgie Toracică la Spital Marius Nasta, Chirurgie Oncologică la Institutul Oncologic București, Chirurgie Plastică la Spital Grigore Alexandrescu, Chirurgie de Urgență la Spital Floreasca. Este specialist Chirurgie Generală din 2019, are gărzi la Spital Colentina ca Specialist Chirurgie Generală din ianuarie 2020, gărzi la Spitalul Orășenesc Mioveni plus Contract de munca cu timp partial din iulie 2020, iar din noiembrie 2020 a devenit angajat normă întreagă Spital Orășenesc Mioveni. Printre intervențiile pe care dr. Leoveanu Mirel, medic specialist Chirurgie Generală le poate face sunt: # mici intervenții ca: chist sebaceu, nevi pigmentari/”alunițe” – cu limită de siguranță oncologică, furuncule, chisturi ale scalpului, lipom, plăgi, papiloame, unghii incarnate, abcese # mari intervenții: colecistectomii clasic/laparoscopic, apendicectomii clasic/laparoscopic, hernii inghinale, ombilicale clasic/laparoscopic, gastrectomii subtotale pentru tumori gastrice, ulcere perfotare, polipi gastrici, gastrostomii, hernie hiatală clasic/laparoscopic, hemicolectomii cu anastomoza, cu colostomie temporară/definitivă (tumori colon, perforații, boala Hirschsprung, diverticulita), reintegrare de ansa (desființare colostomie temporară), rezecții instestin subțire (tumori), ocluzii, tumori sân (mastectomii Madden, sectorectomii),.
În colaborare cu gastroenterologia are experiență în montarea de sonde PEG, inclusiv pentru pompele de Levodopa în boala Parkinson. S.Mihai


1 COMENTARIU

  1. Felicitari tanarului medic! Un aricol documentat pentru cunascatori! In plus, a fi doctor in tara ta iti da cele mai mari satisfactii sufletesti, chiar si profesionale, cu un pic de effort. Merita apreciere pe care i-o accord din plin, eu , persoana care lucreaza de 21 ani in strainatate in domeniu de specialitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.