Muşchi de porc dulce-acrişor

0
0



TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gătire: 40 min
Gata în: 1 ore, 10 min
INGREDIENTE:
800 gr. muşchi de porc
250 gr. caise uscate
250 gr. prune uscate
1 pachet unt
250 gr. pesmet auriu
100 ml vin roşu
200 ml supă din concentrat de vită
sare
piper
MOD DE PREPARARE:
Această friptură de porc este uşor de făcut şi are un gust excelent. Prepară şi tu muşchi de porc dulce acrişor!
1. Carnea se taie pe din două fără a despărţi complet cele două jumătăţi. Se marunţesc 100 gr. caise și se amestecă bine cu o lingură de unt, apoi se pun pe una din cele două jumatăţi de carne. Se reface mușchiul și se leagă cu sfoară de bucătarie.
2. Restul untului moale se freacă spuma, se adaugă sare și piper și se amestecă cu pesmetul. Apoi, carnea se acoperă cu acest pesmet și se pune în tava de cuptor. Restul fructelor se pun într-o tigaie cu vinul rosu și supa din concentrat și se fierb 10 minute. Friptura se aduce la masă cu sosul de fructe.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.