Au spart 6 case și un magazin!

0
2

  • Hoți reținuți



Cinci tineri, din comunele Beleți Negrești şi Priboieni, au format o gașcă de spărgători, care au dat pe parcursul a două luni, lovitură după lovitură. Au furat din șase case și un magazin, bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Au fost reținuți de polițiști, fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.


În perioada decembrie 2020-ianuarie 2021, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au primit mai multe sesizări, privind comiterea unor furturi. Toate cazurile aveau același mod de operare, prin forțarea de uși sau ferestre. Din discuțiile cu păgubașii, oamenii legii și-au dat seama că hoții au acționat noaptea, de regulă, în case nelocuite în care proprietarii veneau periodic. Astfel, în perioada amintită gașca de hoți a spart 6 locuințe și un magazin, fiind întocmite 7 dosare penale. Indivizii au furat aparatură electronică și electrică. În timpul anchetei, oamenii legii au aflat că niște tineri din sat, au vândut diverse aparate unor locuitori. Anchetatorii au luat la verificat și casele de amanet fiind axați pe aparatura dispărută în urma spargerilor. Au găsit câteva produse vândute și astfel au ajuns la autorii furturilor.
Au furat bunuri de 10.000 lei!
Mădălin S., de 21 de ani, din comuna Beleți-Negrești, Marius B., de 20 de ani, Alin M., de 22 de ani, Robert U., de 22 de ani, George N., de 18 ani, toți din Priboieni, au fost duși, duminică, la audieri la Poliția Topoloveni. Tinerii sunt prieteni între ei și cu excepția unuia, care lucrează în județul Dâmbovița, ceilalți nu au loc de muncă. Nu sunt recidiviști, însă, doi dintre ei sunt cercetați în dosare penale privind comiterea de infracțiuni rutiere. S-a stabilit că în urma spargerilor comise a fost creat un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei. Oamenii legii au reușit să recupereze aproximativ 80% dintre bunurile furate, acestea urmând să fie înapoiate păgubașilor. „După administrarea probatoriului, bărbații au fost reţinuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, anunţa IPJ Argeş. Procurorul de caz a luat împotriva celor cinci tineri măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă, în ceea ce-i priveşte pe inculpaţi.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.