Aur și bronz la Campionatele Mondiale de Bob!

0
0



Performanță de excepție pentru sportul românesc şi cel argeşean!. Boberii Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi au câştigat acum câteva zile titlul mondial la U 23 şi medalia de bronz la U26, la Campionatele Mondiale de Bob de la Saint Moritz. Pe o vreme capricioasă, cu ninsoare și frig, sportivii de la CS Muscelul Câmpulung au dominat coborârile pe celebra pârtie din renumita stațiune elvețiană. La Under 23, sportivii pregătiți de antrenorul Iulian Păcioianu au fost mai rapizi decât echipajele din Letonia şi Rusia. Conform COSR, la Under 26 aurul a fost câştigat de echipajul Germaniei, iar argintul a revenit boberilor din Elveţia.

Pe locul 6 după al şaselea turneu
Echipa de baschet masculin a Piteștiului a terminat cel de-al șaselea turneu al Ligii Naționale de Baschet Masculin cu o victorie și o înfrângere.
BCM U FC Argeș Pitești a învins joi, în Sala Transilvania din Sibiu, pe Steaua București cu 94-85, iar vineri, a pierdut cu 78-93, confruntarea cu U BT Cluj, echipă care nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii. În urma acestor rezultate, formația pregătită de Tudor Costescu a coborât pe locul 6 al ierarhiei, cu cele 18 puncte acumulate, având un bilanț de 7 victorii și 4 înfrângeri. Liderul Ligii Naționale de Baschet Masculin este U BT Cluj, echipă care are 20 de puncte din 10 partide, în timp ce locurile 2 și 3 sunt ocupate de CSM Oradea, cu 19 puncte, adunate în 11 meciuri, și Voluntari, cu 18 puncte, obținute în 10 meciuri. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.