Adrian Cîrstea a fost numit secretar de stat!

0
0

  • Președintele USR Argeș



Alianța USR PLUS a propus noi secretari de stat și subsecretari de stat pentru pozițiile care îi revin în cadrul ministerelor în urma negocierilor din coaliția de guvernare. Astfel, printre cei nominalizați se numără și argeșeanul Adrian Ștefan Cîrstea care a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, fiind primul din județul nostru care face parte din noul Guvern.


Argeşul are deja un secretar de stat în noul Guvern. Este vorba de Adrian Ştefan Cîrstea, actualul preşedinte USR Argeş şi consilier judeţean. Acesta a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului.
„Facem tot ce ţine de noi să modernizăm şi să promovăm”
Absolvent al Liceului Nicolae Bălcescu (actualul Colegiu Brătianu) din Pitești şi al Facultăţii de Transporturi din Politehnica București, secția Tehnica Transporturilor, Adrian Cîrstea a lucrat aproximativ 10 ani în Capitală, în proiectare la Metroul SA București, atelierul Plan general, unde, printre altele, a reușit cu colegii săi să actualizeze proiectul Magistralei 5, ce leagă cartierul Drumul Taberei de centru. În 2008 a revenit în Pitești. Dorința de a întreprinde ceva pe cont propriu s-a concretizat în 2005. Conduce propria firmă de 15 ani, firmă ce are ca obiect de activitate publicarea în limba română, promovarea și distribuția celor mai populare jocuri de societate educativ-recreative din lume. În urmă cu patru ani a intrat în partidul Uniunea Salvați România, filiala Argeș. Despre numirea lui în Guvern, președintele USR Argeș a scris într-o postare publică: „Suntem mulți care cunoaștem situația sportului. Facem tot ce ține de noi să modernizăm și promovăm.” M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.