Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni

0
0



■ La primul meci
CSM Slatina, ocupanta locului 16 în Liga 2, a învins cu 1-0 echipa U Craiova 1948 SA, liderul clasamentului după 15 etape, într-un meci amical desfășurat la Slatina. Echipa lui Dinu Todoran a fost la primul joc test desfășurat în 2021, în timp ce formația lui Ovidiu Stângă s-a aflat la al patrulea joc de pregătire din acest an. După ce a încheiat miercurea trecută cantonamentul de la Cheile Grădiștei și s-a întors acasă, CSM Slatina n-a disputat niciun amical în weekend, dar nici în perioada de pregătire efectuată până acum.
■ Finanțați de CJ
SCM Gloria Buzău a primit un semnal promițător privind obținerea de finanțare din partea Consiliului Județean Buzău, prin președintele ei, Petre Emanoil Neagu. Asta în contextul în care, de curând, echipa antrenată de Ilie Stan a fost pe punctul să se retragă din Liga 2 la cerința primarului Constantin Toma, care a redus bugetul pe 2021 acordat clubului de care aparține și echipa de fotbal din eșalonul secund. Până ca totul să fie pus în practică, iar CJ Buzău să contribuie la buget, SCM Gloria Buzău trebuie mai întâi să își schimbe statutul sub care activează acum, din drept public în drept privat.
■ Înfrângeri la scor
Aerostar Bacău a suferit înfrângeri dureroase la ultimele două meciuri amicale. Moldovenii au pierdut contra a două echipe din Liga 3, AFC Odorheiu Secuiesc și CSM Focșani, în partide care au avut loc în cantonamentul de la Miercurea Ciuc. Au marcat doar trei goluri și au încasat opt. Primul s-a jucat amicalul cu AFC Odorheiu Secuiesc (locul 8 în Seria 5 a Ligii 3), în fața căreia echipa lui Daniel Munteanu a cedat cu 2-5. Divizionara secundă clasată pe penultimul loc a primit apoi mai puține goluri de la CSM Focșani (locul 3 în Seria 2 a Ligii 3), dar a și marcat doar unul, scorul fiind 3-1. Sursa: www.liga2.prosport.ro. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.