Chifteluţe indiebe cu ceapă

0

INGREDIENTE:
1 ceapă galbenă;2 cepe roşii;2 căţei de usturoi
1 vârf de linguriţă praf de ghimbir
1/2 linguriţă turmeric
1/2 linguriţă pătrunjel uscat
1/2 linguriţă boia picantă
100 gr. făină
1 vârf de linguriţă bicarbonat
60-80 ml apă;sare şi piper după gust; ulei
MOD DE PREPARARE:
Taie ceapa fâşii (să arate ca nişte mini-spaghete, mai exact) şi amestec-o într-un bol cu făina, bicarbonatul şi toate condimentele.
Adaugă o linguriţă de ulei şi 60 ml de apă, amestecă bine până când ceapa e bine acoperită de aluat. Dacă acesta nu s-a distribuit în mod egal, adaugă şi restul de apă şi amestecă.
Încinge ulei în tigaie. Când începe să sfârâie, adaugă din aluatul format câteva “chifteluţe“, având grijă să nu se lipească între ele, desigur.
Prăjeşte-le pe ambele părţi până se rumenesc şi scapă de excesul de ulei scoţându-le pe un şerveţel de hârtie. Le poţi face şi la cuptor, în tavă, ca să fie mai sănătoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.