Găsit mort în fântână!

1

  • La Valea Mare Pravăţ



Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit, ieri dimineaţă, de către familia acestuia, într-o fântână. Omul era mort de ceva vreme când a fost descoperit. Oamenii legii fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul, iar autopsia va elucida cauza.


Ion D. de 76 de ani, avea un adăpost cu animale la mică distanţă de casă, pe un teren extravilan din satul Şelari. Obişnuia să doarmă mai mult acolo, pentru a se îngriji de oi. Membrii familiei sale au încercat să ia legătura cu bărbatul, la telefon, de luni seara. Omul nu a răspuns, din acest motiv, ieri dimineaţă, au mers la saivan să vadă ce se petrece.
L-au găsit pe Ion D. căzut în fântâna construită la nivelul solului, prevăzută cu capac. Omul zăcea cu capul în jos şi picioarele în afară, sprijinite pe cilindrul din beton. Au fost chemaţi pompierii. Militarii de la Detaşamentul Câmpulung s-au deplasat la faţa locului cu un echipaj de intervenţie şi unul SMURD. Au scos trupul dar s-a constatat că Ion D. era decedat de ceva timp. Cazul a fost preluat de oamenii legii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung. Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a căzut bătrânul în apă. Se bănuieşte că acestuia i s-a făcut rău şi a alunecat în faţă. Altfel, dacă era un simplu accident şi rămânea conştient ar fi putut să se ridice, fântâna nefiind adâncă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la prosectura spitalului Câmpulung pentru autopsie. M.Sandu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.