Muşuroi de vinete

0
0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 30 min.
Ingrediente:
1 bucată vânătă mare
200 gr. brânză dulce
1 bucată ceapă mică
1 legătura marar
1 praf sare
1 bucată roșie mare
2 linguri smântână
1 cană cașcaval pentru ornat
Mod de preparare:
1. Se taie vânăta în felii subțiri care se frig pe grătar.
2. Brânza dulce se amestecă bine cu ceapa tocată mărunt, mărar și sare, până la omogenizare. Smântâna se amestecă împreună cu mărarul și puțină sare. Roșia se taie cubulețe mici, iar cașcavalul felii sau ras.
3. Se așază feliile de vinete pe marginea unui castron, sub formă de floare. Se pun alternativ un strat de brânză cu unul de roșii, ultimul fiind de brânză.
4. Se răstoarnă pe o farfurie plată și se ornează cu smântână, roșii si cașcaval. Se dă la rece pentru aproximativ o oră.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.