Două competiţii reprogramate

0
0



Ca urmare a solicitărilor venite din partea antrenorilor Loturilor Nationale, dar şi a cluburilor, Federaţia Română de Judo a luat decizia de a amâna două competiţii. Astfel finala Campionatului Naţional U23 se reprogramează, urmând a se desfăşura în perioada 13-16 Mai 2021 iar Cupa Romaniei şi Campionatul Naţional de Ne Waza se reprogramează, perioada estimată fiind 08-11 Iulie 2021.
Baschet
Patru „vulturi” înfruntă Israelul şi Polonia
Naţionala României de baschet masculin va disputa în Polonia ultimele două partide din preliminariile FIBA EuroBasket. Tricolorii va da piept cu Israelul, astăzi, de la ora 18:30, iar duminică, de la ora 21:30, se vor confrunta cu naționala Poloniei, gazda bulei epidemiologice. Ambele partide vor fi transmise în direct de postul de televiziune DigiSport 3. Selecționerul Tudor Costescu și secundul Nenad Markovic vor miza la Gliwice pe 14 sportivi, printre care se regăsesc şi patru baschetbalişti de la BCM U Fc Argeş Piteşti: Tudor Gheorghe, Mihai Măciucă, Rareș Uță şi Bogdan Popa. Kris Richard, proaspătul câștigător al Cupei Poloniei, va face joncțiunea cu lotul pe parcursul următoarelor zile, direct la Gliwice.
Încep competiţiile de baschet juvenil!
Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a luat decizia ca echipele de baschet juvenil să înceapă competițiile la finalul lunii februarie. Anunţul a fost făcut acum câteva zile prin intermediul unui comunicat de presă în urma unei şedinţe cu reprezentanţii cluburilor.
Datele de desfășurare ale primului turneu:
U13 și U16 – 27/28 februarie (primul turneu)
U14 și U18 – 6/7 martie (primul turneu)
U15 – 13/14 martie (primul turneu)
U20 – 3/4 martie (primul turneu). M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.