Tot mai aproape de play-off!

2
0

  •  FC Voluntari – FC Argeș 0-1 (0-1) A marcat: Cephas Malele (min.17)



FC Argeș a ajuns la 11 meciuri fără înfrângere și a urcat pe locul 7 după ce s-a impus cu 1-0 în deplasarea de vineri seară, cu FC Voluntari. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 17 de Cephas Malele, în urma unui contraatac tăios al argeșenilor care a prins pe picior greșit defensiva gazdelor.


Echipa pregătită de tandemul Andrei Prepeliță – Mihăiță Ianovschi a făcut un meci foarte bun din punct de vedere tactic, iar victoria obținută este pe deplin meritată. După eurogolul marcat în restanța cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Cristi Dumitru, mijlocașul împrumutat până în vară de la FCSB, și-a arătat și în acest meci valoarea, oferind pasa din care Malele a deschis scorul. Croatul Antun Palic a fost și în acest joc metronomul de la mijlocul terenului, șarjele sale ofensive și pasele de manual, destabilizând în mai multe rânduri defensiva Voluntariului. lfovenii au avut șansa de a egala până la pauză, însă transversala s-a opus loviturii de cap a lui Armaș, după ce Greab reușise să scoată miraculos lobul lui Betancor. Piteștenii se puteau desprinde decisiv pe tabelă în partea secundă a întâlnirii când croatul Palici a trimis mingea în bară. În urma acestui succes, alb-violeții au urcat pe locul 7 al clasamentului, cu cele 30 de puncte obținute în 24 de etape. Piteștenii sunt la doar cinci puncte în spatele celor de la Academica Clinceni, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.
Caseta tehnică:
FC Voluntari: Rîmniceanu – Satli, Armaş (Angelov ‚46), C. Achim, A. Vlad (Briceag ‚46)- I. Gheorghe, Ivanov (Tamaş ‚78), Ricardinho – M. Ilie (Mailat ‚46), Pesic (Remacle ‚65), Jefte.
Rezerve neutilizate: Marcos Lavin, C. Costin, I. Balaur, Droppa. Antrenor: Bogdan Andone.
FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Turda, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – S. Drăghici (Boldor ‚83), Palic (Maes ‚83), C. Dumitru, Malele.
Rezerve neutilizate: Micle, M. Ndiaye, G. Honciu, Năstăsie, Pablo, R. Grecu, De Jonghe. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
Cartonaşe galbene: Vlad ‚25, Achim ‚69, Satli ‚71, Angelov ‚86 / Dumitru ‚64, Malele ‚90+2
Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Adrian Vornicu, Cosmin Vatamanu – George Cătălin Găman
Observator joc: Mircea Călin
Observator arbitri: Corneliu Laurențiu Fecioru
Cum s-a marcat golul:
min.17: 0-1! Malele primește o pasă pe poziție viitoare de la Cristi Dumitru, îl driblează pe Rîmniceanu, ieșit în întâmpinare și trimite în plasă!. M.D.


2 COMENTARII

  1. Un parcurs fantastic, ținând cont și de program. Echipa poate rămâne în prima ligă, este meritul primarului și al oamenilor care conduc destinele acestui club. Au câștigat în acest retur la Botoșani, Arad, Giurgiu și Voluntari și un meci egal la Craiova. Și ce ocazii au avut la Craiova prin Malele și Palici.Poză cu clasamentul la zi sau să visăm frumos! Vine meciul cu CFR un meci foarte greu, cea mai valoroasă echipă a ultimelor 4 ediții,un adevărat test. În

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.