Dică s-a vaccinat împotriva COVID

0
0



Fotbaliștii au început să se vaccineze împotriva COVID-19. Denis Haruț de la FCSB și secundul echipei naționale, Nicolae Dică, sunt primele nume importante care s-au vaccinat.


FRF a publicat imagini cu primele personaje din fotbalul românesc care s-au vaccinat împotriva COVID-19: “Fotbalul se vaccinează! A demarat campania de imunizare a loturilor naționale. Internaționali români și membri ai staff-urilor reprezentativelor României se vor imuniza împotriva COVID-19 în cadrul campaniei de vaccinare a loturilor naționale și olimpice inițiată în urma deciziei Guvernului României. Antrenorul secund al primei reprezentative, Nicolae Dică, preparatorul fizic Horațiu Baciu, tricolorul U21 Denis Haruț și membrii staff-ului U21, Răzvan Rotaru – antrenor secund, Iulian Oțelea – team manager și Cătălin Popescu – ofițer de presă au fost printre primii imunizați”, a anunţat Federația.
La începutul anului, Răzvan Burleanu a vorbit despre vaccinarea fotbaliștilor români: “Ne bucurăm că loturile olimpice şi cele naţionale au fost incluse în categoria a doua de vaccinare. Şi că într-o perioadă scurtă de timp vom putea trece la vaccinarea tuturor sportivilor şi a celor din staff-urile tehnice. Cei din străinătate vor fi vaccinaţi în ţară. Procedura este făcută prin intermediul statului român, deci fiecare persoană trebuie să vină în ţară ca să treacă prin această procedură. Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate, iar în ceea ce mă priveşte mă voi vaccina în momentul în care îmi va veni rândul”, a spus șeful FRF. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.