Judecătoarea Inge a fost înmormântată!

3
0



Cunoscuta judecătoare Cornelia Inge Ene a fost condusă pe ultimul drum, sâmbătă. Magistrata a decedat vineri dimineață fiind răpusă de o boală cruntă. Acesta avea 64 de ani și se pensionase din iulie 2019.


Judecătoarea Cornelia Inge Ene a murit vineri dimineață. Aceasta suferea de o boală necruțătoare, cancer de col uterin, pe care a descoperit-o în 2016. Diagnosticată cu neoplasm de col uterin în urmă cu aproximativ patru ani, Cornelia Inge Ene a suferit câteva intervenții chirurgicale, întrucât boala a recidivat. Colegii din magistratură chiar s-au oferit să o ajute pentru a învinge boala, prin 2017 organizându-se o acțiune caritabilă de strângere de fonduri în cadrul CSM. Din păcate însă operațiile și tratamentele cu citostatice nu au salvat-o pe judecătoarea care se și pensionase, de altfel, la 1 iulie 2019, tocmai pentru a avea mai multă grijă de sănătate.
Nu a fost colaboratoare a Securităţii!
În anul 2009 judecătoarea Ene a cerut să fie verificată de către Consiliului Național pentru Studierea arhivelor Securității. În urma verificărilor s-a consemnat de către e Colegiul CNAS, în procesul verbal emis, că „Nu există date ori documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau de colaborator al Securității”. În ultimii 10 ani, numele judecătoarei Cornelia Inge Ene a apărut în mai multe dosare controversate. Cel mai notoriu este acela în care a aprobat, în 2010, o executare silită a ING Bank pentru un debit de 11,15 lei. În acel dosar au fost condamnați ulterior, executorul judecătoresc Eugen Fieraru și avocatul Mihai Cocaină, care au adăugat cheltuieli de executare aberante, de nu mai puțin de 12.010.456, adică de un milion de ori mai mari decât suma executată. Judecătoarea a precizat la acel moment, că doar a admis o cerere înaintată de executor și nu are vreo legătură cu executarea exagerată.
Peste 25 de ani, în magistratură
Cornelia Inge Ene a lucrat în cadrul Judecătoriei Piteşti vreme de peste 25 de ani. Fosta magistrată ar fi împlinit 64 de ani, pe data de 11 martie, a murit însă, cu o săptămână înainte. După deces, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus al capela Bisericii Sfânta Vineri . Înmormântarea a avut loc sâmbătă. Aceasta are un fiu avocat. M.Sandu


3 COMENTARII

  1. În ultima perioadă la Judecătoria Pitesti se trece în lumea celor drepți, a DREPȚILOR,adică a celor care va judeca mai corect și mai bine în lumea celor fără de prihană…după ce judecătoarea Gabriela Iordache a băut clor și si a tăiat venele, ia venit rândul judecatoarei Cornelia Inge Ene…cine îi va mai proteja pe inculpați…cine le va mai da daune morale la inculpați…cine le va mai aranja DOSARE…???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.