A vrut să fugă din ţară, să nu fie arestată!

0



La 19 ani, Carmen Elena C. are un trecut încărcat, fiind arestată preventiv pentru furt calificat, atât la Alexandria cât şi la Piteşti. La ultima experienţă cu arestul, tânăra a avut norocul să fie eliberată, fiind plasată sub control judiciar. De aici, o întreagă aventură, tânăra ajungând să fie acuzată că a încercat să treacă fraudulos graniţa pentru a scăpa de arest.


Carmen Elena C, de 19 ani, din comuna Merişani, are pe rolul Judecătoriei Piteşti nu mai puţin de trei dosare pentru furt calificat. În toate, a fost reţinută, ulterior, fiind eliberată sub control judiciar. În iunie anul trecut, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au cerut înlocuirea măsurii cu arestul la domiciliu, pe motiv că tânăra a încălcat interdicțiile impuse prin sentință şi a comis un alt furt. Instanţa a admis cererea. Deşi plasată în arest la domiciliu,. Carmen Elena C. nu a ţinut cont că s-ar putea întoarce în celulă şi a părăsit locuinţa deşi nu avea dreptul. Oamenii legii au cerut, din nou, în luna decembrie înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu arestul preventiv însă, instanţa a respins cererea. În luna ianuarie oamenii legii au făcut o nouă cerere, astfel că, pe 15 ianuarie judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile pe numele tinerei. Numai că, acesta nu era de găsit. Ştiind probabil că urmează să se întoarcă în celulă, Carmen Elena C. a stat ascunsă o vreme şi apoi, ca să scape a încercat să fugă din ţară.
Avea carte de identitate falsă
Sâmbătă a fost prinsă în timp ce încerca să treacă fraudulos frontiera, la vama Nădlac. Polițiștii Biroului Urmăriri din cadrul, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, precum şi al poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Arad şi Hunedoara, au pus în executare mandatul arestării preventive. Tot atunci s-a ales cu un nou dosar penal. Oamenii legii au constatat că tânăra se afla într-o maşină alături de alte două persoane şi au declarat că vor să ajungă „ la muncă” în Franţa. Tânăra argeşeancă a prezentat o carte de identitate care s-a dovedit a fi falsă. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de trecerea frauduloasă a frontierei şi uz de fals. Acum, Carmen Elena C. se află în arestul IPJ Argeş, dar cercetările, în ceea ce o priveşte, continuă. Oamenii legii vor trebui să stabilească şi cine i-a falsificat documentul.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.