”Iașiul își va vinde scump pielea”

0
0

  • Prepeliță își avertizează jucătorii



Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, nu se așteaptă la un meci ușor cu moldovenii și le cere elevilor săi să trateze cu maximă seriozitate această partidă. Tehnicianul este convins că FC Argeș are forța și valoarea pentru a se impune.


Principalul grupării din Trivale spune că a avut discuții individuale cu jucătorii pentru a trece cât mai ușor peste înfrângerea drastică cu CFR Cluj: ”Sunt sigur că luni ne așteaptă un meci greu pentru că cei de la Iași vor veni să își vândă scump pielea. Venim după o înfrângere usturătoare care sper să nu fi lăsat urme. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ pentru că avem un obiectiv de îndeplinit. Cred că nu vom avea meciuri ușoare în campionatul ăsta, dar tratate cu seriozitate și așa cum trebuie din punct de vedere tactic, pot fi câștigate. Am lucrat la moralul băieților în această săptămână. Discuțiile cu ei au început imediat după meciul de la Cluj, inclusiv pe teren, după ce s-a terminat meciul, apoi în vestiar și pe drumul de întoarcere. Sper ca toate greșelile să se fi întâmplat doar în acel meci. Băieții și-au dat seama imediat după meci ce au greșit pentru că veneau după o serie în care au făcut lucrurile foarte bine”.
”Să rămânem cu capul pe umeri”
Antrenorul echipei piteștene le cere elevilor săi să nu se lase păcăliți de locul pe care adversarul îl ocupă în clasament: ”Nu mă interesează problemele care sunt la Politehnica Iași. Noi ne pregătim ca pentru un meci normal cu o echipă bună, o echipă care nu cred că vine să își joace ultima șansă aici. Campionatul se joacă pentru că se vor înjumătăți punctele. Nu trebuie să picăm în capcana asta. Trebuie să avem capul pe umeri și să judecăm lucrurile cum trebuie. Probabil vor fi și schimbări în primul 11-zece”.
”Caracterele se văd la greu”
Prepeliță le cere jucătorilor să rămână uniți: ”Mai avem 5 meciuri de jucat din sezonul regular și încercăm să scoatem cât mai multe puncte, după care vom vedea cum va arăta clasamentul când se vor înjumătăți punctele. Atunci va fi un alt campionat, vor fi 9 meciuri, 9 finale. Avem un grup unit, iar acest lucru s-a văzut și după această înfrângere. Caracterele se văd la greu, nu după victorii sau rezultate bune… Atunci toată lumea este bine. Băieții au reacționat foarte bine săptămâna asta. Cred că avem o echipă de bărbați, de băieți cu caracter, care vor arăta asta în meciurile care urmează, așa cum au arătat-o și în meciurile care au fost”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.