A murit consilierul județean

0

Consilierul județean Adrian Ștefan a pierdut lupta cu boala pe care o ducea de peste 3 luni, decedând la Spitalul Colentina din București. Decesul a survenit vineri după-amiază. Ieri acesta fost condus pe ultimul drum.
De trei luni, Adrian Ștefan era grav bolnav. Având o afecțiune renală, a trecut printr-o infecție pulmonară puternică și a fost în comă indusă mai mult de 14 zile. Întreg organismul îi cedase și era supus permanent procedurilor de dializă. Din acest motiv avea nevoie de sânge, sistemul imunitar fiind foarte slăbit și nivelul de trombocite din organism foarte scăzut. Avea nevoie urgentă de sânge, de aceea miercuri colegii de la Consiliul Județean Argeș dar și de la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, unde Adrian Ștefan deținea funcția de director al Serviciului Iluminat Public, au făcut un apel către cetățenii cu suflet care doreau să doneze. Din nefericire, sângele donat nu l-a ajutat. Vineri, Adrian Ștefan a decedat la Spitalul Colentina București.
A fost înmormântat ieri
Adrian Ştefan era consilier judeţean PSD din anul 2008, aflându-se la al treilea mandat. Avea 61 de ani şi era tatăl a patru copii, trei fete şi un băiat. Avea 6 nepoţi. Adrian Ştefan a fost preşedinte al clubului CS Dacia Mioveni 2012 şi director al Serviciului Iluminat Public al SC Servicii Edilitare Mioveni. Trupul neînsufleţit a fost depus sâmbătă la Catedrala Sfinţii Petru şi Pavel din Mioveni. Duminică a fost condus pe ultimul drum. Sicriul a fost dus în comuna Morăreşti, la casa părintească a fostului consilier judeţean, fiind înmormântat în cavoul familiei de la Morăreşti. Dumnezeu să-l odihnească în pace! M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.