Spectacole la Teatrul Alexandru Davila

0
0



Și în această săptămână, Teatrul Alexandru Davila va prezenta spectacole atât pentru copii cât și pentru adulți. Acestea vor avea loc sâmbătă și duminică. Iată mai jos programul din week-end.
☛ Sâmbătă, la ora 11.30 – DETECTIV PE PORTATIV (sala Studio ”Liviu Ciulei”)
Durată – 70 de minute
Vârstă recomandată – peste 5 ani
Regie artistică și scenografie – Alexandru BOUREANU
Distribuție -Vlad POPESCU, Aura FLOROIU, Gabriela ROȘU, Radu BUNESCU, George SLĂTIOREANU.
Într-o lume a internetului spectacolul nostru este o comedie muzicală ce propune o revenire la jocul de teatru clasic în care personaje pentru copii precum iepuraș, vulpe, lup, urs sau coțofană, aduc pe scenă o poveste delicioasă.
☛ Sâmbătă la ora 19.00 – DURATA MEDIE DE VIAȚĂ A MAȘINILOR DE SPĂLAT (sala Studio ”Liviu Ciulei”)
Durată – 100 min
Vârstă recomandată – peste 12 ani
Regie artistică – Monica POP
Distribuție – Dan IVĂNESEI, Lia DIACONU, Tatiana SERGHI/Ada DUMITRU
Ți-ai pus vreodată întrebarea cât trăiește o mașină de spălat? Câți ani se scurg din momentul în care ai poftit-o pe ușa casei tale până în clipa în care se stinge de bătrânețe sau din cauza vreunei boli subite? Martor mut al bucuriilor și dezamăgirilor tale, EA te cunoaște mai bine ca oricine. Te-a privit fără încetare din umbră, ți-a admirat entuziasmul și ți-a înțeles suferința. Nu ți-a judecat teama.
E singura care îți cunoaște taina, visul din adolescență pe care nu l-ai împărtășit nimănui până acum. Dar tocmai EA- maestră în purificare- nu poate face nimic să te ajute…
☛ Duminică, ora 11.30 – MOTANUL ÎNCĂLȚAT (sala Studio ”Liviu Ciulei”)
Durată – 40 de minute
Vârstă recomandată -peste 3 ani
Regie artistică și scenariul -Geo BALINT
Distribuție – Andreea BOTESCU-BOȚÎRCĂ/Mihai SAVU, Cristina MUSCALU/Olga PODARU, George SLĂTIOREANU, Alina DIACONU/Gabriela ROȘU, Robert CHELMUȘ, Aura FLOROIU, Robert CHELMUȘ, Andreea BOTESCU-BOȚÎRCĂ/Mihai SAVU, Cristina MUSCALU, George SLĂTIOREANU, Alina DIACONU/Gabriela ROȘU, Olga PDARU.
„Motanul încălțat” este o poveste binecunoscută a lui Charles Perrault. Personajul principal, Motanul, prezintă calitățile unui fiu mai mic, care sunt inteligența, vitejia și spiritul. Morala poveștii este că un om trebuie să se bazeze întotdeauna pe abilitățile sale și că este important să crezi în tine și să fii creatorul norocului tău.
☛ Duminică la ora 19.00 – IUBEȘTE ROMÂNEȘTE – (sala mare)
Regie artistică – Bogdan CIOABĂ
Durată – 2 h (fără pauză)
Vârstă recomandată – peste 12 ani
Distribuție – Constantin COTIMANIS, actorii, soliștii, baletul și orchestra teatrului.
Teatrul ”Alexandru Davila” prezintă un spectacol dedicat Zilei de Dragobete, sărbătoare tradițională a iubirii la români. Este un spectacol cu momente de muzică, dansuri, poezie și cuplete din repertoriul românesc.
Menţiune:
Biletele se pot achiziționa de pe www.mystage.ro şi de la Agenţia de bilete a teatrului, în limita a 30% din capacitatea sălii, conform reglementărilor în vigoare. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.