TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gătire: 50 min
Gata în: 1 ore, 20
INGREDIENTE:
sare şi piper
10 fire de usturoi
100 gr. pulpă de porc
200 gr. cârnaţi de Pleşcoi
700 gr. scăriţă de porc proaspătă
50 ml ulei
MOD DE PREPARARE:
1. Se spală scăriţa, se săreaza şi se piperează pe ambele părţi apoi se aşeaza în formă de coşuleţ, legând-o cu o aţă mai groasă, să nu se dezlege în timpul coptului. Pulpa de porc se taie cubuleţe, iar cârnaţii, în bucăţele mai mici.
2. Usturoiul se toacă bucăţi mai mari. Partea verde se pune în coşuleţ jos, ca bază, peste care se pun bucăţile de carne şi cârnaţii. Printre bucăţi se presară usturoi tocat. Coroniţa astfel formată se stopeşte cu ulei, se aşează într-un vas în care se toarnă o cană cu apă, şi se dă la cuptor aproximativ 50 de minute, la foc moderat.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525