Ce trebuie să știți despre serviciile funerare în vremurile actuale

0
0

Perioada de pandemie a schimbat multe din tendințele publicului și implicit a avut o amprentă asupra modului în care sunt organizate înmormântările. Chiar dacă am trecut de perioada critică sau cea în care am avut parte de lockdown, nici acum nu vorbim despre evenimente funerare cum obișnuiau a fi. Din fericire, agențiile de profil și-au adaptat serviciile, astfel încât acum puteți apela cu încredere la agenți care știu foarte bine cursul evenimentului, știu tradițiile locului, dar și cum stă treaba cu ce este sau nu permis în perioada aceasta.

Cum organizați un eveniment funerar în perioada Covidului

În mod cert, fie că organizați o înmormântare în zona rurală sau urbană, aveți nevoie de servicii funerare Fundeni sau din zona mai apropiată în care vă aflați. Sunt mulți cei care recurg la alegerea unei firme de profil din orașul de proveniență, deși evenimentul va avea loc într-o zonă rurală apropiată.

Veți avea nevoie de o echipă de profesioniști care pot interveni de îndată și astfel nu veți pierde timp. Chiar dacă se întâmplă în toiul nopții, apelați la cei care asigură servicii non stop. De regulă nu sunt taxe extra pentru astfel de contexte, dar nu toți le pot asigura. Pentru cei din capitală, Rarox pune la dispoziție servicii funerare complete, la orice ora din zi sau din noapte.

Dacă defunctul a fost declarat decedat cu Covid, situația se schimbă. Veți fi obligat conform legii să îl înmormântați de îndată, o singură persoană îl poate identifica, va fi preluat imediat de firma specializată, pus în sicriu și izolat. Rămâne închis, este manipulat de personal ce respectă legea în vigoare și măsurile de precauție pentru a nu răspândi virusul Covid. Adică o echipă de agenți îmbrăcați corespunzător, protejați.

Servicii funerare complete

Este de preferat de asemenea să alegeți pe cei care pot oferi servicii funerare Covid, adaptate în astfel de vremuri. Unele pachete funerare sunt mai accesibile, spre exemplu sunt de tip plătit pe bază de cupon de pensie. Pentru cei care își inmormanteaza rudele mai repede ca oricând, pentru că așa impune legea în cazul celor infectați cu Covid, este cu atât mai presant din punct de vedere financiar să organizați totul.

La Rarox spre exemplu, cu pagina de prezentare funerarenonstop-bucurești.ro, există 4 pachete de servicii de acest gen, posibil de achitat pe bază de talon de pensie. Concret, familia îndoliată optează pentru cumul de servicii conform pachetului dorit, iar ulterior poate deconta ajutorul de înmormântare. Însă primele cumpărături sunt urgențe și nu este timp de așteptate. Vorbim aici despre sicriu și cruce cel puțin.

Contează și transportul funerar, ba chiar este de preferat. Acesta trebuie realizat în autovehicul omologat, special destinat acestui tip de transport. Există și aici o varietate de opțiuni, ce ține de alegerea unei mașini clasice sau a unei limuzine de ce nu. Totuși depinde și ce veți găsi disponibil în momentul solicitării făcute.

Înmormântările în vremuri de Covid au schimbat și modul de organizare al parastaselor. Pentru asta firmele de profil pun la dispoziție pachete cu alimente și pot fi comandate în porții individuale.

Înmormântările în vremuri de covid sunt o readaptare practic, însă nu exclud total tradițiile și obiceiurile locale.

Contact Rarox:

office@funerarenonstop-bucurești.ro