Maxi- taxi răsturnat la Buzoești ! 5 persoane rănite

0

 

Accident rutier în comuna Buzoiesti, sat Cornătel, petrecut între un maxi-taxi și un autoturism. La fața locului au intervenit cu două ambulante SMURD , o autospecială de stingere, iar în sprijinul acestora, au mers și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. M.S.

Șoferul unui Ford a încercat să depășească un maxi taxi, plin cu călători. În timpul manevrei cele două autovehicule au intrat în coliziune, moment în care microbuzul a părăsit șoseaua și s-a răsturnat în șanț.

Este vorba de un maxi taxi în care se aflau 11 pasageri .

Evenimentul s-a soldat cu cinci victime, patru dintre acestea au suferit răni la nivelul membrelor, au primit ingrijiri medicale și au fost transportate la spital. Cea de a 5 a a refuzat transportul la spital.
Doua victime au fost preluate de doua echipaje ale serviciului de ambulantă județean, iar celelalte au fost preluate de echipajele SMURD. De asemenea, militarii asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

În timpul cercetărilor polișțiștii au constata că șoferul Fordului era bput, având o concentrație de alcool de 0,35 în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.