Piteşteanca Bianca Voica, convocată la Naţioana României de handbal!

0
0



Federația Română de Handbal a stabilit componența Lotului Național de Tineret pentru stagiul de pregătire centralizată de la Bucureşti. Scopul acestei acțiuni este cea de formarea unui lot competitiv care să reprezinte România la Campionatul European.


De ieri şi până sâmbătă, sub comanda antrenorilor Horaţiu Paşca şi Mihaela Evi se vor pregăti 19 sportive. Din lot face parte și o tânără handbalistă piteșteancă. Este vorba despre Bianca Elena Voica, în vârstă de 18 ani, sportivă legitimată la CSM București. Fata este elevă în clasa a 12-a la Liceul cu Program Sportiv din București și face handbal la CSM București, sub îndrumarea antrenorului Răzvan Udriștoiu. Argeşeanca evoluează pe postul de pivot și nu este la prima convocare sub tricolor. În trecut tânăra a mai participat la Campionatul European de Junioare și la Olimpiada de Tineret FOTE. În această ediție de campionat, Bianca are o medie de șase goluri pe meci la campioana României.
Jucătoarele convocate la lotul României: Dumitrașcu Alexandra, Lupei Corina, Prescură Andreea, Necula Rebeca, Sandu Andreea, Marin Raisa, Gogîrlă Alicia, Bors Oana, Drăgunoiu Luana, Ailincăi Andreea, Tîrle Andreea, Voica Bianca, Rădoi Raluca, Rus Sara, Soreanu Valentina, Bichir Mălina, Coman Andreea, Bercea Luciana, Nicolau Miruna. Antrenor principal: Pașca Horațiu Antrenor secund: Evi Mihaela. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.