Mama suspectează de bebelușul mort nu era al ei!

1
0

O mamă își caută dreptatea având speranțe că bebelușul ei, declarat mort în martie 2017, este viu. Mădălina Ciupitu a făcut plângere la Secția 2 Poliție reclamând o infracțiune de fals în înscrisuri, după ce a constatat că în actele medico-legale care au fost depuse la dosarul cauzei de reprezentanții Spitalului Județean Argeș apar alte date față de certificatul constatator de deces. M.S.

 

Diferă seria certificatului de naștere, dar și greutatea și lungimea copilului. Piteșteanca dorește ca adevărul să iasă la iveală și vrea să afle dacă micuțul ei trăiește și nu cumva a fost schimbat în spital. M.S.

În martie 2017 Mădălina Ciupitu a născut prin cezariană un băiețel care cântărea 3.140 grame și avea 50 de centimetri. Micuțul a murit din cauza unei infecții, ala două zile de la naștere Părinții au făcut plângere, convinși fiind că băiețelul lor a decedat din cauza unei infecții intraspitalicești. Dosarul a fost cercetat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. Recent ancheta s-a finalizat, dosarul fiind trimis la Parchet pentru a fi dată soluția.

După finalizarea anchetei părinții au intrat în posesia actelor de la dosar. Atunci, au constatat cu surprindere unele neconcordanțe. Concret, seria certificatului de naștere diferă față de cea trecută, de angajații SJU în fișa copilului, la naștere. Mai mult, după autopsie, în raport este trecută greutatea de 3.400 grame și lungimea copilului de 52 de centimetri, nicidecum cele din fișa copilului, de 3.140 grame și 50 de centimetri.
Aceste neconcordanțe i-a determinat pe părinți să depună o nouă plângere, de această dată de fals în înscrisuri. Mădălina Ciupitu speră că băiețelul ei este viu și că angajații spitalului au făcut o încurcătură la naștere micuțul lor fiind schimbat cu alt bebeluș.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.