Primarul Clinceniului, apostrofat

0



Academica Clinceni a fost însoțită la Pitești de toată conducerea administrativă a clubului în frunte cu primarul Adrian Budeanu. Edilul ilfovenilor a intrat repede în colimatorul ofiicialilor alb-violeți după ce a strigat în gura mare către centralul partidei că nu a dat penalty la o fază în care mingea l-a lovit în umăr pe Mușat. ”Vino să vezi reluarea la televizor ca să te convingi că nu a fost nimic!. Visezi numai 11 m! Crezi că suntem în curtea școlii…” i-a strigat Viorel Tudose, sponsorul principal al alb-violeților. La pauză, edilul ilfovean a recunoscut că la acea fază nu se impune acordarea unei lovituri de pedeapsă.
Conducerea Mioveniului, la meci
La partida de sâmbătă seară cu Academica Clinceni a asistat și primarul Mioveniului, Ion Georgescu. Acesta a fost însoțit de Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al CS Mioveni. Cei doi oficiali argeșerni erau foarte bucuroși că CS Mioveni a rămas în lupta pentru accederea în play-off-ul pentru promovarea în Liga I după victoria galben-verzilor din deplasarea de la Petrolul Ploiești.
Două săptămâni de pauză
După meciul de sâmbătă seară, cu Academica Clinceni, fotbaliștii de la FC Argeș au intrat în pauză pentru două săptămâni datorită meciurilor Naționalei României din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022. Staff-ul tehnic al grupării din Trivale va umple această perioadă cu antrenamente și un meci amical, adversarul urmând a fi stabilit în aceste zile.
Sibiul, următorul adversar
FC Argeș își va juca ultima șansă în lupta pentru intrarea în play-off la începutul lunii viitoare. Următorul meci al alb-violeților este programat sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 15.00, la Mediaș, cu FC Hermannstadt. Alb-violeții nu au decât varianta victoriei în această deplasare pentru a rămâne în lupta pentru ocuparea unui loc în primele șase poziții ale ierarhiei. Misiunea argeșenilor nu va fi una ușoară având în vedere faptul că Sibiul este în mare suferință de puncte. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.