Trei meciuri la debut pentru România!

0
0

  • Încep preliminariile pentru Mondialul din Qatar



De mâine încep preliminariile europene pentru Cupa Mondială 2022 găzduită de Qatar. Europa trimite 13 naționale la turneul final. Primele 10 echipe calificate vor fi câștigătoarele celor 10 grupe din preliminarii.


Mai rămân, așadar 3 locuri disponibile, pentru care vor concura 12 echipe: # 10 echipe clasate pe locul 2 în grupele preliminare # 2 echipe – cele mai bune câștigătoare de grupă în Liga Națiunilor 2020/21 care nu s-au clasat pe primele două locuri în preliminariile CM 2022.
Din cele 10 echipe clasate pe locul 2 în grupele preliminare vor fi aleși 6 capi de serie, pe baza punctelor obținute în grupe, excluzând rezultatele cu ultima clasată. Vor fi astfel 6 capi de serie + alte 6 echipe, dintre care 2 provenind din ierarhia Ligii Națiunilor. Se dispută baraj într-o singură manșă, pe terenul capilor de serie, între aceste 6 echipe și celelalte 6 rămase. Vor rezulta 6 echipe calificate mai departe. Prin tragere la sorți, se vor stabili 3 echipe gazdă și 3 echipe oaspete pentru ultimul baraj, tot într-o singură manșă! S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.