L-a luat Dumnezeu de la biserică!

0
0



Tragedie petrecută la Biserica Sfinții Mihail și Gavriil din cartierul Noapteș,  în Curtea de Argeș. Un bărbat a murit în timp ce lucra la montarea unor burlane. Nenorocirea s-a petrecut vineri, chiar în ziua când bărbatul împlinea 51 de ani. Omul lucra ca voluntar la lăcașul sfânt, sperând că primească ajutorul lui Dumnezeu, având familia greu încercată.


Vineri, Gheorghe U. de 51 de ani, din Curtea de Argeș, s-a dus la Biserica Sfinții Mihail și Gavriil din localitate, acolo unde avea de executat o lucrare de montare a burlanelor. Dorea să termine repede treaba pentru a ajunge acasă unde soția îl aștepta  pentru a sărbători aniversarea lui. Se spune că ar fi urcat pe o scară înaltă ca să poată lucra. La un  moment dat, muncitorul s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la aproximativ 5 metri înălțime. S-a lovit rău la cap și a rămas inconștient, pe caldarâm.  În cadrul anchetei, ce a urmat, s-a stabilit că din dorința de a ajunge cât mai repede cu victima la spital, cei de la biserică l-au urcat pe Gheorghe U. într-un autoturism care a demarat către unitatea medicală. Când a fost preluat de echipajul medical, bărbatul era în comă. A fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral acut deschis și fractură de bază de craniu. Din nefericire, nu a supraviețuit loviturii puternice.
 Decedat de ziua lui!
La scurt timp, soția care își aștepta bărbatul acasă, cu tort, ca să sărbătorească, a fost anunțată de tragedie.  Cazul a fost prelat de polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Curtea de Argeș. A fost întocmit dosar penal sub acuzația de ucidere din culpă. În cadrul anchetei oamenii legii au aflat că Gheorghe U. lucra ca voluntar la efectuarea reparațiilor.  Familia lui fusese greu încercată trăind adevărate drame. Acesta îi spusese preotului paroh că nu dorește să fie plătit pentru munca prestată. Mai mult, îl rugase pe slujitorul Domnului să se roage pentru el și familia sa, sperând să își regăsească liniștea și să scape pentru totdeauna de necazurile care veneau unul după altul, de la o vreme.  Gheorghe U. a povestit că i-a murit un frate, fiind strivit de lift în timp ce repara ascensorul. Rudele nici nu și-au revenit bine după această pierdere, când sora lui s-a îmbolnăvit rău. Femeia a rămas imobilizată la pat din cauza unei paralizii.  Din nefericire, șirul tragediilor a continuat în familie cu moartea bărbatului care și-a găsit sfârșitul chiar de ziua lui. Polițiștii încearcă acum să afle dacă se face cineva vinovat de moartea bărbatului. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.