După protest, polițiștii vor trimite amenzile…

0

Participanții la protestul din Pitești, de duminică seara, vor fi sancționați. Reprezentanții IPJ Argeș spun că aceștia au fost identificați în proporție de 90% și vor fi fi amendați, urmând ca procesele verbale să le fie trimise acasă. M.S.

Aproximativ 150 de piteșteni s-au alăturat protestatarilor din țară și au ieșit în stradă pentru a-și manifesta nemulțumirea față de restricțiile impuse de guvernanți. Aceștia s-au adunat la Carrefour și au pornit către centrul Piteștiului după ora 22.00, oră la care era interzisă ieșirea din casă fără declarație și fără un  motiv întemeiat.

 

Coloana de mașini a claxonat îndelung, în semn de protest. Polițiștii și jandarmii au blocat anumite artere și au fragmentat coloana, reușind să identifice și să legitimeze șoferii și pe cei aflați în autoturisme.

Manifestanții au ajuns în Centru, acolo unde au continuat să scandeze împotriva restricțiilor și Guvernului. Protestatarii au stat până în jurul orei 3.00.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Argeș spun că au legitimat aproximativ 90% dintre participanți, aceștia urmând să primească sancțiuni.  Protestatarii vor fi amendați pentru nepurtarea măștii de protecție, tulburarea ordinii și liniștii publice, lipsa declarațiilor de deplasare după ora 22.00 și organizare de manifestații cu peste 50 de persoane așa cum prevede legea. Sancțiunile pot fi emise în termen de 6 luni de la data comiterii contravențiilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.