Învinşi de olteni în ultimul minut!

0
0

  • SCM Craiova – BCM U FC Argeş Piteşti 78-74(18-12, 15-24, 20-18, 25-20)



Echipa de baschet masculin a Piteştiului a încheiat turneul cu numărul 9 din Liga Naţională de Baschet Masculin cu o înfrângere. BCM U FC Argeş Piteşti a pierdut cu 74-78 confruntarea cu SCM U Craiova disputată la Sala Sporturilor din Bănie. Acesta a fost singurul meci jucat de piteşteni la acest turneu, partida cu Dinamo nemaiavând loc datorită numeroaselor cazuri de COVID-19 înregistrate de bucureşteni.


Oltenii au început tare meciul iar la jumătatea primului sfert conduceau cu 13-3. Piteştenii au revenit în joc cu 5 puncte marcate de Gajovic iar la finalul primului sfert Craiova conducea cu 18-12. Alb-violeţii au început excelent actul secund şi au reuşit un un run de 7-0, prin care trecea la conducere. Cele două echipe au mers apoi umăr la umăr, iar las pauya mare BCM U Piteşti conducea cu 36-33. Echilibrul s-a menţinut şi în actul al treilea, iar înaintea ultimei secvenţe craiovenii aveau un avans de un punct, 54-53. Oltenii au început în forţă sfertul patru şi s-au distanţat la nouă puncte. Piteştenii au revenit în joc şi s-au apropiat la o posesie, însă SCM Craiova a gestionat mai bine finalul reuşind să câştige la o diferenţă de patru lungimi. Cu cele 18 puncte marcate, Goran Filipovic a fost cel mai bun marcator al oltenilor şi al meciului. El a fost secondat de Pratt, cu 12 puncte, 9 recuperări și 8 pase decisive, Cinac și Henson tot cu 12 puncte fiecare, urmat de Vucic cu 11 puncte. Principalii marcatori ai BCM U Piteşti au fost Goran Gajovic cu 17 puncte şi Nikola Jevtovic cu 14 puncte. În urma acestui eşec, BCM U FC Argeş a coborât pe locul 4 al clasamentului, cu cele 28 de puncte, adunate în 17 meciuri.
Tudor Costescu: „Jocul nostru suferă”
La finalul partidei cu SCM U Craiova, pierdută de BCM U FC Argeş Piteşti , la o diferenţă de patru puncte, antrenorul argeşenilor s-a declarat dezamăgit de jocul echipei.
Tudor Costescu a pus acest eşec pe seama greşelilor individuale: „Suntem în căutări. Din păcate, modul în care jucăm, nu ne îndreptăţeşte să sperăm la o victorie cu echipele din partea superioară a clasamentuluim, decât printr-un accident. Jocul nostru suferă. În afară de jocul colectiv, avem şi evoluţii individuale care nu dau satisfacţie. Cu echipele experientate e greu să îţi apropii victora. E al doilea meci în care cred eu că pierdem 90% datorită modului în care noi jucăm şi nu datorită problemelor pe care le punem adversarului. Facem greşeli pe care nu-mi doresc niciodată ca echipa noastră să le facă. Trebuie să studiem foarte bine ce se întâmplă pentru că în ultimul timp jocul nostru suferă”.M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.