Sfântul Ilie l-a salvat de la moarte!

0
0



Un accident rutier ce ar fi putut avea urmări dramatice a avut loc ieri, în comuna Merişani. Un motociclist a fost aruncat prin aer şi a aterizat în afara şoselei după ce a fost lovit de o maşină. A izbit cu putere o troiţă. După impact, conducătorul vehiculului pe două roţi nu avea habar ce s-a întâmplat şi cum a ajuns la spital. Martorii accidentului au povestit că bărbatul a fost salvat de Sfântul Ilie, a cărui icoană a căzut din troiţă iar motocicleta a aterizat peste ea.


Accidentul s-a petrecut ieri, pe DN 7C, în comuna Merişani, la Borleşti. Ion S., de 52 de ani, din comuna Bascov se afla la volanul unui Renault, mergând dinspre Piteşti către Curtea de Argeş. La Borleşti, şoferul a vrut să vireze stânga. Nu s-a asigurat şi din acest motiv nu a observat că  Ionel D. de 55 de ani, din Roşiori de Vede, care conducea o motocicletă Yamaha, se angajase în depăşirea maşinii. A tăiat calea vehiculului pe două roţi. Motociclistul nu a avut timp să frâneze, a lovit în plin maşina şi a fost aruncat prin aer, fiind proiectat în afara şoselei, cu tot cu motocicleta. Pe traiectoria sa era o troiţă pe care a izbit-o provocând distrugeri. Din impact, o icoană cu sfântul Ilie s-a desprins de pe perete şi a căzut, pe caldarâm, motocicleta aterizând peste ea. Martorii accidentului au povestit, ulterior, că impactul a fost atât de puternic încât motociclistul ar fi putut să îşi găsească sfârşitul. Oamenii cred că a fost salvat de Sfântul Ilie, icoana protejându-l.
S-a ales cu fracturi
Ionel D. a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Pitești, acolo unde, în urma investigaţiilor medicale s-a constatat că are fractură de col femural, o altă fractură la un picior şi răni la urechi. Bărbatul nu își amintea nimic despre accidentul suferit, nici cum a ajuns pe patul spitalului, deși a fost preluat conștient de la locul evenimentului rutier. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.