Trei victorii și un eșec, la Galați

0
0



Echipa de handbal masculin a Piteștiului continuă să se mențină cu șanse reale în lupta pentru promovare în Liga Zimbrilor și după turneul de la Galați de acum o săptămână. Argeșenii au avut la această întrecere un bilanț de trei victorii și un eșec.


CSU Pitești a învins cu 28-20 pe CSM Ploiești, cu 35-25 pe Politehnica Iași, cu 40-20 pe CSM Bacău și a cedat cu 34-31 în disputa cu CSU din Suceava. În urma acestor rezultate, echipa pregătită de Alin Oprescu și Victor Neagu împarte primul loc al clasamentului cu CSU din Suceava, ambele cu câte 30 de puncte, obținute în 12 partide. Moldovenii nu au însă drept de promovare în prima ligă, întrucât sunt satelitul formației care evoluează în Liga Zimbrilor. Întrecerea de la Galați a fost ultimul turneu din acest retur de campionat, Federația Română de Handbal urmând să decidă în scurt timp modalitatea de promovare în primul eșalon valoric al handbalului masculin românesc.
Judo
Modificări în calendarul competiţional
Comitetul Director al Federaţiei Romane de Judo, întrunit acum câteva zile, a aprobat modificările Calendarului Competiţional intern pentru perioada aprilie-mai după cum urmează:
Finala CN Juniori I U21 indiv – 08-10 APRILIE
Finala CN Juniori I U21 echipe – 10-11 APRILIE
Finala CN U23 indiv – 06-08 MAI
Finala CN U23 echipe – 08-09 MAI
Finala CN Juniori III U16 indiv – 27-29 MAI
Finala CN Juniori II U18 echipe – 29-30 MAI. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.