Alcoolul l-a băgat cu mașina în casă!

0
0



Un bărbat în vârstă de 31 de ani, s-a ales cu dosar penal și cu mașina serios avariată după ce a mers la întâlnire și o tânără iar acesta l-a refuzat. Oamenii legii nu au fost impresionați de povestea lui și îl cercetează pentru conducere sub influența alcoolului. Mai mult, bărbatul trebuie să se aștepte și la o amendă, din cauză că umbla noaptea pe stradă fără declarație și fără un motiv temeinic.


În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Dumbravei din municipiul Pitești. Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că, Cătălin G., de 31 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Dumbravei de pe raza localității de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil. Sosiţi la fața locului, oamenii legii și-au dat seama că atât șoferul cât și pasagerul din dreapta, sunt beți. În urma testării cu aparatul etilotest, a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Va primi și amendă!
La audieri, conducătorul auto a povestit supărat că a ajuns în această situație din pricina unei femei. Bărbatul a spus că împreună cu prietenul său a mers să se întâlnească cu o fată. Amândoi au așteptat-o în mașină să iasă, numai că tânăra a întârziat să apară. Ulterior nu a mai răspuns nici la telefon. Furios că a fost tras pe sfoară de tânără, Cătălin G. a plecat către casă în viteză. El susține că era atât de nervos, încât a pierdut controlului volanului și a izbit zidul unei case. Realitatea este alta! Era atât de băut încât nu este de mirare ce s-a petrecut. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Mai mult, oamenii legii îi vor trimite acasă, atât șoferului cât și prietenului lui, câte o amendă pe motiv că au încălcat restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus și au ieșit după ora 22.00 din casă fără un motiv temeinic și fără declarație. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.