Adversarii piteștenilor din play-out

0
0



În play-out, FC Argeș va întâlni Chindia Târgoviște, Astra Giurgiu, UTA Arad, FC Voluntari, Viitorul Constanța, Gaz Metan Mediaș, Dinamo, FC Hermannstadt și Politehnica Iași. Fiecare echipă va disputa nouă meciuri, FC Argeș urmând a avea cinci partide pe propriul teren și patru în deplasare. Tragerea la sorți a programului play-out-ului va avea loc marți la sediul LPF.
Malele, în topul golgheterilor
Atacantul Cephas Malele a avut o evoluție foarte bună în confruntarea de vineri seară, cu Chindia Târgoviște, câștigatî de FC Argeș, cu 3-1. Vârful elvețian a marcat două goluri cu târgoviștenii și a ajuns la 14 goluri în acest sezon. Malele l-a egalat în clasamentul golgheterilor pe Denis Man plecat între timp la Parma. Pe primul loc în topul golgheterilor este Florin Tănase, cu 19 goluri, în 30 de partide jucate.
Revine Șerban
În partida cu Chindia Târgoviște, staff-ul tehnic al echipei FC Argeș nu s-a putut baza pe Ionuț Șerban. Căpitanul echipei din Trivale a fost suspendat pentru acest joc din cauza cumului de cartonașe, însă va reveni la meciul din prima etapă a play-off-ului. Indisponibil pentru jocul cu dâmbovițenii a fost și mijlocașul Pablo De Lucas, nerefăcut după accidentarea suferită în amicalul de acum două săptămâni cu Viitorul Constanța. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.