Octavian Ciovică a câștigat Cupa Cheile Grădiștei

0
0



Octavian Ciovică a reușit să se impună în Cupa Cheile Grădiștei powered by Pro X, prima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă. Este prima victorie din cariera pilotului brașovean. Mihai Leu a câștigat Categoria I, dar a bifat și cel mai bun timp week-end-ul trecut.


Ciovică, pe un prototip Radical SR8, a dominat atât primele manșe de recunoașteri, cât și antrenamentele cronometrate de sâmbătă. Pe 2 s-a clasat Mihai Leu(Ferrari 458 Challenge), în timp ce locul 3 i-a revenit lui Costel Cășuneanu (Skoda Fabia R5), cu 1:53,677. Chiar dacă a fulguit la Cheile Grădiștei, traseul s-a păstrat excelent, doar cele 3 grade de afară creând probleme în ceea ce privește cauciucurile de concurs. La Categoria I, Top 3 a fost format din Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge), Eduard Cozma (Audi R8 GT) și Septimiu Marghitaș (Seat Leon Turbo). La Categoria II, Octavian Ciovică (Radical SR8) a dominat clar, fiind urmat de Costel Cășuneanu (Skoda Fabia R5) și Emil Ghinea (Norma M20F).
Piteșteanul Dudu Șenchea, locul 1 la Grupa N
Marghitaș a câștigat Grupa A, în timp ce piteșteanul Dudu Șenchea s-a impus la Grupa N. La EC2, fostul H, Cășuneanu a câștigat autoritar, fiind cu 19,734 secunde mai rapid decât următorul clasat, bulgarul Pavel Shenkov. Ciovică a fost cel mai rapid și la Grupa CN/E2-SC, unde a fost urmat de Ghinea și Aurelian Andronache.Cel mai rapid pilot de la istorice a fost Dorin Alexandrescu (VW Golf 1 GTI), acesta fiind urmat de Marian Comșa (Toyota Celica) și decanul de vârstă al campionatului, Petru Constantinescu (Opel Kadett). Mihail Alexandrescu s-a impus însă la Dacia Revival. A doua etapă a sezonului va avea loc în perioada 15-16 mai la Râșnov. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.