Prima victorie din play-out!

1
0

  • Astra Giurgiu – FC Argeş 0-1(0-0) A marcat: Malele (min.77 penalty)



FC Argeș a luat o gură importantă de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării după ce s-a impus cu 1-0 în confruntarea de sâmbătă seară, din deplasare, cu Astra Giurgiu. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 77 de Cephas Malele dintr-un penalty transformat cu emoții.


Prima repriză a fost una săracă în ocazii de gol, lovitura de cap a lui Cristi Dumitru și șutul ca la rugby al lui Merloi fiind singurele faze de poartă notabile. După pauză, Astra a încercat să dea lovitura. Giurgiuvenii au început în forță repriza secundă iar Merloi a lovit bara cu un șut din afara careului. Câteva minute mai târziu, Valentin Gheorghe a fost blocat de Greab. Portarul alb-violeților s-a remarcat din nou la șutul lui Merloi din afara careului. Greab a mai avut o intervenție excelentă și în fața lui Valentin Gheorghe care scăpase singur. FC Argeș a deschis scorul din penalty în minutul 77. Boe-Kane l-a ținut în careu pe Turda, iar centralul Andrei Antonie a dictat penalty. Malele a înscris cu emoții și a modificat tabela. În urma acestui rezultat, FC Argeș a urcat pe locul 3, în clasamentul play-out-ului, cu 24 de puncte, cu două mai puțin decât liderul Chindia Târgoviște. Piteștenii sunt la nouă puncte distanță de primul loc retrogradabil, ocupat în acest moment de Dinamo și la cinci puncte de primul loc de baraj, ocupat în acest moment de Viitorul Constanța.
Caseta tehnică:
Astra Giurgiu: Lazar – Raspopovici, Găman, Graovac, Lamanje – G. Şerban(min.18 Crepulja), Kane, Wuthrich(min.74 Canadja) – Merloi(min.74 Stahl), Krpic(min.63 Montini), Gheorghe. Antrenor: Eugen Neagoe.
FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Turda, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Grecu(min.63 Drăghici), Palic, Dumitru – Malele. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Cartonașe galbene: Graovac, Lamanje / I. Șerban, Palic.
Arbitri: Andrei Antonie, Imre Laszlo Bucsi, Adrian Vornicu – Horia Mladinovici
Observator joc: Ion Cățoi
Observator arbitri: Liviu Ciubotariu
Cum s-a marcat golul:
min.77: 0-1! Boe-Kane îl trage de tricou în careu pe Turda, centralul Andrei Antonie dictează penalty care este transformat cu emoții de Malele. M.D.


1 COMENTARIU

  1. Chiar dacă gazdele au avut ocazii foarte mari, intervențiile bune ale portarului argeșean, doza de noroc la executarea loviturii de la 11m a lui Malele aduc o victorie uriașă în evitarea retrogradării. Mai sunt 6 etape și totul se va juca pana la ultimul minut. Urmează mâine un joc greu cu UTA la Pitești. 5 meciuri în 13 zile, o solicitare deosebita a lotului de jucători și așa slab valoric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.