Trei oameni răniţi de un şofer neatent!

0
0



Un accident teribil a avut loc ieri dimineață, la mică distanță de Universitatea Constantin Brâncoveanu, din Pitești. Un șofer a virat pe Aleea Negoiu fără să se asigure. Rezultatul neatenției sale a dus la rănirea a trei persoane. Una dintre victime a rămas încarcerată în autoturism.


Potrivit cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, accidentul ar fi fost provocat de un bărbat de 37 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism Logan venind dinspre bulevardul Nicolae Bălcescu și a virat către Calea Bascovului. Acolo, fără să se asigure, a virat din nou la stânga cu intenția de a intra pe Aleea Negoiului. Din acest motiv a fost lovit în plin, de un Volkswagen Tiguan, condus de Mariana C, de 51 de ani, din comuna Căteasca. Aceasta circula regulamentar pe Calea Bascovului și se îndrepta către bulevard. În urma impactului, Loganul a fost proiectat într-un Volvo parcat.
O femeie a rămas încarcerată
Având în vedere ciocnirea violentă, Elena P, de 37 de ani, din Pitești, pasageră în Logan a rămas încarcerată în autoturismul avariat. A fost necesară intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a fi scoasă. „O victimă de 37 de ani, a fost încarcerată și a suferit atac de panică. A fost preluată de un echipaj al serviciului de ambulanță județean. Militarii au folosit accesoriile de descarcerare din dotarea autospecialei, pentru extragerea acestei”, au precizat reprezentanţii ISU Argeş. De asemenea, şoferiţa Volkswagenului, Mariana C. şi Adrian M., de 53 de ani, pasager în aceeaşi maşină, au fost răniți uşor. Şi aceştia au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale şi îngrijirile necesare. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier. M.Sandu Foto : C Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.