Beat și fără permis a făcut accident și a fugit!

0



Un accident care părea banal, a scos la iveală infracţiuni care-i pot aduce unui bărbat mai mulți ani de închisoare. Totul după ce s-a descoperit că individul era băut și nu avea permis. Mai mult, a rănit un om și a părăsit locul accidentului după ce a încercat să scape de indiciile care-i puteau duce pe polițiști la depistarea lui.


Accidentul a avut loc pe bulevardul Basarabilor, cu puțin înainte de miezul nopții de duminică spre luni. Un Logan a lovit un autoturism parcat și, spuneau martorii, că ar fi fost patru persoane în autoturism. Numai că, la sosirea oamenilor legii toți cei implicați dispăruseră. Mai mult, Loganul nu mai avea nici plăcuțe de înmatriculare.
Oamenii legii au demarat căutările şi au depistat un bărbat, de 37 de ani, care s-a dovedit că era șoferul mașinii și pe unul dintre pasageri. Erau tot pe bulevard, la distanță de locul accidentului. Au fost demarate cercetările și s-a stabilit că Emilian O., de 37 de ani, din Curtea de Argeș, cel care provocase accidentul, nu avea dreptul să se afle la volan. Acesta avea permisul suspendat fiind cercetat într-un dosar de conducere sub influența alcoolului. În plus, chiar în în acel moment era băut. Acesta avea o concentrație de alcool de 0,70 la mie în aerul expirat. A fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a stabilit că pasagerul era rănit ușor. Oamenii legii au descoperit că şoferul, imediat după coliziune, a desfăcut plăcuţele de înmatriculare pentru a îngreuna ancheta poliţiştilor. Având în vedere cele constatate, pe numele lui Emilian O. a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani pentru infracțiunile comise. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.