Spectacol şi eurogoluri!

0
0

  • FC Argeş – UTA Arad 4-1(2-1) Au marcat: Grecu (min.15), Drăghici (min.39), Dumitru (min.88), Malele (min.90) / Albu (min.10)



FC Argeș a obținut a doua victorie din play-out-ul Casa Liga 1 după ce a câștigat la scor, confruntarea de marți seară, de pe propriul teren, cu UTA Arad. Piteștenii s-au impus cu 4-1 la capătul unui joc foarte bun în care și-au dominat adversarul la toate capitolele.


Arădenii au deschis scorul după zece minute de joc după o fază creată de Roger și Petre, finalizată de fundașul Alexandru Albu. Câteva zeci de secunde mai târziu, Petre a avut șansa de a majora avantajul oaspeților, însă Mușat a salvat de pe linia porții. Piteştiul a revenit în joc după ce Grecu a restabilit egalitatea cu un șut din interiorul careului care s-a dus în plasa laterală. Fc Argeş a intrat la pauză în avantaj prin reuşita lui Drăghici care a reluat din foarfecă o centrare de pe stânga. După pauză, alb-violeţii s-au dezlănţuit iar Drăghici a fost aproape de a reuși dubla, însă Iacob a reușit să respingă lovitura de cap a acestuia. Trupa pregătită de cuplul de antrenori Andrei Prepeliţă-Mihăiţă Ianovschi a reușit desprinderea decisivă cu două minute înainte de finalul partidei. În urma unui contraatac al alb-violeților, Cristi Dumitru a rămas singur cu Iacob pe care l-a lobat elegant. Malele a stabilit scorul final cu un șut la colțul lung. În urma acestui rezultat, alb-violeții au urcat pe locul 2 al ierarhiei, cu 27 de puncte.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Maric (Boldor 78’), Turda, Muşat – Meza Colli, Şerban (Teles 90+1’) – Grecu ( Honciu 72’), Palic (De Jonghe 72’), Drăghici (Dumitru 72’) – Malele.
Rezerve neutilizate: Croitoru, Leca, Barbu, Năstăsie. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
UTA Arad: Iacob – Peteleu, Erico, Ilie, Shlyakov – Roger (Rus 64’), Albu, Vorobjovas (Roşu 85’), Rusu (Miculescu 78’) – Hora (Buhăcianu 78’), Petre (Bustea 64’).
Rezerve neutilizate: Balauru, Melinte, Roumpoulakou, Antal. Antrenor: Laszlo Balint.
Cum s-au marcat golurile:
⚽ min.10: 0-1!: Albu marcchează cu un şut din voleu de la 11 metri, după o preluare foare bună de lângă Maric.
⚽ min.15: 1-1! Grecu restabileşte egalitatea cu un şut spectaculos la vinclu, din colţul stâng al careului de 16 m.
⚽ min.39: 2-1! Muşat centrează de pe stânga iar Drăghici reia din foarfecă, mingea fiind deviată în poartă de un fundaş al oaspeţilor.
⚽ min.88: 3-1! Cristi Dumitru rămâne singur cu portarul oaspeţilor şi marchează cu o „scăriţă”.
⚽ min.90: 4-1! Malele înscris cu un şut la colţul lung, de la marginea careului de şase metri. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.