Victorie la scor de neprezentare!

0
0

  • FC Argeş – FC Voluntari 3-0(1-0) Au marcat: Dumitru 24’, Drăghici 84’, Malele 90’



FC Argeș și-a asigurat în mare măsură prezența în Liga I și în sezonul viitor după victoria de joi după-amiază, de pe propriul teren, cu FC Voluntari. Piteștenii s-au impus cu 3-0 la capătul unui meci foarte bun atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă. Golurile alb-violeților au fost marcate de Dumitru(24), Drăghici(84) și Malele(90).


Prima ocazie de gol i-a aparținut lui Honciu, însă șutul acestuia a trecut pe lângă poarta lui Rîmniceanu. Betancor a dat replica cinci minute mai târziu, dar Greab a fost la post și a respins în corner. FC Argeș a deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Cristi Dumitru care a reluat în plasă cu un șut din interiorul careului, fără nicio șansă pentru goalkeeper-ul lui FC Voluntari. Același Honciu a avut o altă mare șansă de a înscrie, însă șutul său a trecut milimetric pe lângă bara din dreapta a porții apărate de Rîmniceanu. După revenirea de la cabine, Mailat a fost foarte aproape de a restabili egalitatea în trei rânduri, însă șuturile sale nu au prins spațiul porții. Piteștenii s-au desprins pe tabelă în minutul 84, prin golul lui Drăghici care a reluat cu capul în plasă mingea șutată de Tofan în transversală. Malele a stabilit scorul final în ultimul minut al timpului regulamentar, cu un șut la colțul lung la care portarul oaspeților nu a putut interveni. În urma acestui rezultat, FC Argeș și-a consolidat poziția a doua a play-out-ului, cu cele 31 de puncte, cu trei mai puțin decât liderul Chindia Târgoviște.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Muşat(min.70 Năstăsie) – Meza Colli, Şerban – Grecu(min.76 Drăghici), Honciu(min.76 Deslandes), Dumitru(min.62 De Jonghe) – Malele. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihăiță Ianovschi.
FC Voluntari: Râmniceanu – Balaur, Tamaş, Satli – Costin(min.46 Pesic), Tavares(min.46 Gheorghe), Droppa, Ivanov(min.59 Lopes), Briceag (min.28 Vlad) – Betancor, Ilie(min.28 Mailat). Antrenor: Bogdan Andone
Cartonașe galbene: Grecu, Malele.
B Horia Mladinovici, Marius Marchidanu, Mihăiță Necula – Andrei Antonie
Observatori: Romulus Gabor, Sorin Boca. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.