Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 17 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  2
  4

  Ce ați dori să comenteze un cititor la un editorial construit 90% din (14) citate și terminat cu o concluzie care încearcă sa contrazică citatele?!

  Reply
  1. 1.1

   Clevetici

   Eu, care de obicei comentez editorialele dlui Smeoreanu, de data asta nu am nimic de zis pentru ca nu ma pricep la subiectul abordat.

   Asadar cred ca rostul unui articol este de a fi citit, nu neaparat comentat.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Bre, te rade si curcili, mai taie din ele, da-le dracu, stiu io, cunosc, branconaj, branconier, ai criticat pana acum nonstop…acum te dai nestiutor, esti ca aia ai lu Draghicescu.

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Nu, domnule, astăzi e mai rău decât pe vremea lui D. Drăghicescu! Căci, statistic vorbind, suntem o țară de lichele și de secături, halul în care am adus-o, noi înșine, nu străinii după cum tot clamăm ca niște proști fuduli ce suntem, fiind un argument irefutabil și arhisuficient în acest sens! V. pag. 9 din http://www.culturaarsmundi.ro/wp-content/uploads/2021/04/cultura_valceana_aprilie_2021_color_net-compressed.pdf

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Hait, văd că sunt… ”Anonim”! Așa că, iată, mă… deconspir – sunt Marian Pătrașcu, hai, înjurați-mă!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei