S-a pensionat un şef de la Jandarmeria Argeş!

0



După o carieră de peste trei decenii, unul dintre ofiţerii care au condus Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş s-a pensionat. Colonelul Zorin Văleanu, adjunctul inspectorului şef, a trecut în rezervă începând de ieri.


Colonelul Zorin Văleanu lucra ca jandarm din anul 1989, când a absolvit şcoala de subofiţeri, aproximativ 5 ani mai târziu devenind ofiţer. De atunci a urmat toate etapele, prin care trec cadrele militare, deţinând mai multe funcţii, printre acestea şi cea de şef al Serviciului Logistic al IJJ Argeş. Începând cu data de 1 noiembrie 2009 a fost numit adjunct al inspectorului şef, funcţie deţinută până ieri când a fost trecut în rezervă.
„Astăzi, la final de carieră militară, în aplauzele colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, adjunctul inspectorului șef, colonel Văleanu Zorin și-a prezentat prin cuvinte alese și încărcate de emoție, mulțumirile față de colectivul unității, cu care a format o echipă puternică de peste 33 de ani. Suntem recunoscători pentru tot ce a realizat în toți acești ani, punctăm calitatea superioară cu care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu și îi transmitem sincere felicitări pentru întreaga carieră și munca depusă. În final, colonelul, de astăzi în rezervă, Zorin Văleanu a ales să ne transmită motto-ul care l-a ghidat pe parcursul activității sale în Jandarmeria Română: ”Bucură-te de fiecare zi așa cum vine ea, de oameni așa cum sunt ei! Trecutul m-a învățat să apreciez prezentul, și nu vreau să-l stric îngrijorându-mă exagerat de viitor. Viața poate fi trăită oriunde”. Familia jandarmeriei argeșene îi urează o pensie liniștită, multă sănătate și să se bucure de acest nou capitol” a transmis IJJ Argeş despre momentul emoţionat al trecerii în rezervă al colonelului Zorin Văleanu. M.Sandu