S-a pensionat un şef de la Jandarmeria Argeş!

0După o carieră de peste trei decenii, unul dintre ofiţerii care au condus Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş s-a pensionat. Colonelul Zorin Văleanu, adjunctul inspectorului şef, a trecut în rezervă începând de ieri.


Colonelul Zorin Văleanu lucra ca jandarm din anul 1989, când a absolvit şcoala de subofiţeri, aproximativ 5 ani mai târziu devenind ofiţer. De atunci a urmat toate etapele, prin care trec cadrele militare, deţinând mai multe funcţii, printre acestea şi cea de şef al Serviciului Logistic al IJJ Argeş. Începând cu data de 1 noiembrie 2009 a fost numit adjunct al inspectorului şef, funcţie deţinută până ieri când a fost trecut în rezervă.
„Astăzi, la final de carieră militară, în aplauzele colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, adjunctul inspectorului șef, colonel Văleanu Zorin și-a prezentat prin cuvinte alese și încărcate de emoție, mulțumirile față de colectivul unității, cu care a format o echipă puternică de peste 33 de ani. Suntem recunoscători pentru tot ce a realizat în toți acești ani, punctăm calitatea superioară cu care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu și îi transmitem sincere felicitări pentru întreaga carieră și munca depusă. În final, colonelul, de astăzi în rezervă, Zorin Văleanu a ales să ne transmită motto-ul care l-a ghidat pe parcursul activității sale în Jandarmeria Română: ”Bucură-te de fiecare zi așa cum vine ea, de oameni așa cum sunt ei! Trecutul m-a învățat să apreciez prezentul, și nu vreau să-l stric îngrijorându-mă exagerat de viitor. Viața poate fi trăită oriunde”. Familia jandarmeriei argeșene îi urează o pensie liniștită, multă sănătate și să se bucure de acest nou capitol” a transmis IJJ Argeş despre momentul emoţionat al trecerii în rezervă al colonelului Zorin Văleanu. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.