Omorât în fața casei!

1
0



Un accident, soldat cu moartea unui bărbat, a avut loc sâmbătă seara, pe DN 73, la Mărăcieni. Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care căra nisip cu o roabă, a fost spulberat de un autoturism al cărui șofer, se pare că circula cu viteză mult prea mare. Victima a murit la fața locului.


Sâmbătă seara, Nicolae M., în vârstă de 58 de ani, din comuna Mărăcineni, căra nisip cu o roabă. Era în apropiere de benzinăria Lukoil. Bărbatul a traversat pe marcaj, a ajuns la jumătatea șoselei acolo unde sunt amplasate separatoarele celor două sensuri. Când să își continue drumul a fost lovit, în plin, de o Skoda, a volanul căreia se afla Iulian C., de 44 de ani, din Pitești. Pietonul a fost lovit, în plin, de mașina care circula pe banda a doua, mergând către Pitești. Omul a fost luat pe capot și purtat o porțiune de drum așa, apoi a fost aruncat la distanță de maşină, suferind leziuni extrem de grave. Când a ajuns echipajul de medical la faţa locului bărbatul era în stare de inconştienţă, la scurt timp intrând în stop cardio respirator. Deşi a fost supus manevrele de resuscitare, acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. Tragedia s-a petrecut în apropiere casei victimei. Pe durata cercetărilor, sensul de mers spre Piteşti a fost blocat. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, care au efectuat cercetările la faţa locului, au deviat circulaţia pe Budeasa.
Se presupune că avea viteză mare
În timpul cercetărilor efectuate oamenii legii au stabilit că zona era iluminată, iar marcajele erau vizibile Iulian C neavând scuză în privinţa acestui aspect. Se pare că şoferul, pur şi simplu, nu l-a văzut pe pieton, dovadă şi impactul deosebit de violent. De asemenea se presupune că cel de la volan avea viteză mare, asta deşi în zonă, limita maximă este de 50 de kilometri la oră. Imaginile impactului au fost surprinse de camerele de supraveghere de la imobilul de peste drum de locul unde a avut loc nenorocirea. Înregistrarea este greu de privit având toate detaliile cuprinse. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din cupă. Oamenii legii vor cere o expertiză tehnică pentru a stabili cu ce viteză circula mașina implicată în accident. M.Sandu; foto C.Tudor


1 COMENTARIU

  1. Nu tin cu soferul, pentru ca stiu ca acolo se circula ca pe autostrada,dar ce drq cauta ala cu roaba noaptea sa care nisip?Va spun eu ori era la furat ori a cautat-o pe aia cu coasa. Aia care au pus dalele de ciment sa fie bagati in puscarie impreuna cu primarul care adminstreaza localitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.