Mitoi, debut în Liga I la 16 ani

0



În confruntarea de duminică, cu Dinamo, staff-ul tehnic al echipei FC Argeş l-a folosit şi pe Mario Mitoi. Juniorul în vârstă de 16 ani a fost schimbat cu Mediop după 13 minute. Mitoi este cel mai tânăr debutant din Liga I. Fotbalistul alb-violet care pe 13 august va împlini 17 ani a semnat în urmă cu câteva luni primul contract de fotbalist cu FC Argeş. Puştiul se anunţă un fotbalist de viitor pentru gruparea din Trivale.
Mediop, la primul gol
38 de etape din acest sezon de Liga I a trebuit să aştepte Ndyaie Mediop pentru a marca pentru FC Argeş. Fotbalistul senegalez a marcat golul de egalizator în confruntarea de duminică cu Dinamo, pierdută de alb-violeţi cu 1-2. Mediop a fost utilizat de staff-ul tehnic în 23 de partide din cele 38 disputate până acum.
Malele şi Maric, absenţi
Antrenorii Andrei Prepeliţă şi Mihăiţă Ianovschi nu s-au putut baza în partida cu Dinamo pe Cephas Malele şi Kuka Maric. Cei doi au acuzat probleme medicale cu câteva zile înaintea partidei şi nu au fost incluşi în lotul cu care FC Argeş a abordat meciul cu bucureştenii. Cei doi stranieri sunt la final de contract cu FC Argeş iar până acum nu şi-au prelungit înţelegerile cu gruparea din Trivale.
În vizită la Muzeul Judeţean
Cu câteva ore înaintea partidei cu Dinamo, fotbaliștii piteşteni au vizitat secția dedicată sportului argeșean din cadrul Muzeului Judeţean Argeş. Cornel Popescu, directorul instituţiei, le-a vorbit jucătorilor de la FC Argeş despre însemnătatea partidelor cu eterna rivală. Alb-violeţii au putut vedea cele două trofee de campioană câștigate de gruparea din Trivale şi au putut urmări și secvențe din partida Dinamo – FC Argeș 3-4, din 23 iunie 1979, în urma căruia Nicolae Dobrin&co. câștiga cel de-al doilea titlu de campioană a României. FC Argeș a donat muzeului un tricou de joc cu autografele jucătorilor. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.