Coordonatorul CNAV a imunizat localnici!

0
0

  • Valeriu Gheorghiţă a venit în comuna natală, Izvoru



Pentru locuitorii comunei Izvoru a fost ieri, o zi importantă. Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, originar din Argeş, a mers în comuna natală acolo unde a imunizat mai mulţi localnici. În vârstă de 38 de ani, Valeriu Gheorghiţă s-a născut în comuna Izvoru, acolo unde trăieşte mama lui. Localnicii au fost încântaţi să-l vază în carne şi oase printre ei, pe cel care a devenit o figură frecventă la buletinele de ştiri.


Valeriu Gheorghiță este un medic, în vârstă de 38 de ani, care a devenit o figură marcantă pentru România, fiind preşedintele Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. Medic specialist în boi infecțioase, în cadrul Spitalului Universitar Militar Central “Carol Davila”, Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut după ce a fost desemnat coordonator al campaniei de vaccinare anti-Covid din România.
Colonel dr. Valeriu Gheorghiță, a fost ieri, împreună cu prefectul de Argeș, Emilia Mateescu, în comuna Izvoru la centrul fix de vaccinare. De asemenea, au mai participat primarul comunei, Claudiu Ionuț Neguț și directorul Direcției de Sănătate Publică Argeș, Sorina Honțaru. Bucuroși să îl revadă, localnicii au venit la vaccinare, iar după doar câteva ore, peste 35 de persoane au beneficiat de actul medical. Prima persoana vaccinată de medicul militar a fost un băiat de 16 ani, emoționat, dar dornic și încrezător că gestul său contribuie la binele familiei și al întregii comunități. Un moment emoționant a fost și revederea cu verișoara de gradul I care s-a numărat printre cei care au venit să se vaccineze. Valeiru Gheorghiţă a vaccinat 15 dintre localnicii înscrişi pe liste. Activitatea centrului deschis aici va continua și în zilele următoare, iar cei care doresc să se vaccineze pot veni oricând în intervalul orar 08.00-20.00. Cei dornici se pot prezenta doar cu buletinul, fără programare. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.