Crimă la Cetățeni!

0
0

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, vineri dimineață, într-o grădină din comuna Cetățeni. Avea fața tumefiată și multe urme de lovituri pe corp. S-a ajuns la concluzia că a fost omorât. Principalul suspect a fost prins și se află la audieri. Se spune că victima era amantul soției criminalului. M.S.

 

Vineri dimineață, Poliția Câmpulung a fost sesizată de descoperirea macabră. Oamenii legii au mers la fața locului și au examinat cadavrul constatând că are multiple semne de violență. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Din primele cercetări s-a stabilit că victima este un bărbat de 40 de ani din comuna Malu cu Flori, județul Dâmbovița, localitate la limită că Cetățeni.

S-a stabilit că victima a avut un conflict noaptea trecută cu un bărbat, de 47 de ani, din comuna Cetățeni. Se spune că atunci când a ajuns acasă, l-a prins pe dâmbovițean la nevasta lui. Se pare că cei doi aveau o relație.

Bărbatul de 47 de ani suspectat de crimă are la rândul său multiple vânătăi, semn că între bărbați a fost o luptă. Ancheta continuă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc omorul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.